GuidePedia

Kerata Basa
Kerata Basa

B apak = bab apa-apa pepak (pepak kawruh lan pengalaman) Batur = embat-embataning tutur Bocah = mangane kaya kebo, pagaweane ora kecacah B...

Read more »
 

Beli yuk ?